KURSLEDARE

Robert Weitz
Robert har lett improkurser i tjugo år. Kanske är det hans gedigna erfarenhet tillsammans med en okuvlig lust att dela med sig av all sin improkunskap som ligger bakom Roberts popularitet – gå en kurs och se själv!

Lotti Lundblad
Lotti är ett härligt energiknippe som inte håller inne med beröm. En entusiasmerande och välvillig pedagog som dessutom tar sig tid att lyssna på dig som person. I hennes sällskap är du säker.

Maria Olofson
Maria är musiker och pedagog med examen från Musikhögskolan i Stockholm som är flitigt anlitad i impromusiksammanhang. Hon har frilansat som musiker i Stockholm och London sedan 1994. Är engagerad i verksamheten på Impro&Co, bl a som kursledare, kurschef och som improviserande musiker och kapellmästare på Impro& Co’s föreställningar, sedan 2004.

Linn Sparrenborg
Linn är frilansande skådespelare och improvisatör med inrikting fysisk teater och mimskådespeleri. Medverkar i Impro&Co’s föreställningar Träffsäkert och Improbonanza.Har spelat Improviserad Shakespeare och med Sagogrottan.

Linus Tingdahl
Linus har en förkärlek för absurd och lekfull improteater. Han medverkar i Impro&Co’s föreställning Improbonanza, Jubeljakten samt har spelat i ensemblen Tillsammans.

Linda Gustavsson
Linda Gustafsson är lärare med utbildning inom såväl teater som dramapedagogik. Hon har spelat improvisationsteater i flera år och undervisat uppskattade grundkurser där lekfullhet, prestigelöshet och att våga tillsammans står i fokus.