SAGT OM OSS

Mycket, mycket, mycket bra!
-Pia, besökare på Den Improviserade Musikalen 2016

Tack för er fantastiska föreställning! Trots vältränade skrattmuskler lider jag av svår träningsvärk efter att ha sett ”Lost in translation”.
-Besökare, Lost in Translation 2012

”Det var en rent magisk föreställning!” -Besökare, Magi! hösten 2012

”Det var en MYCKET kul föreställning och MYCKET bra publikkontakt!”
-Besökare, Magi! hösten 2012

”Efter att sett både Magi och My,s Fredag, båda teckenspråkstolkade, gick vi iväg och såg Choklad i tron att om att inget kunde bli lika roligt som de två första föreställningarna. Men ack vad vi hade fel, jag säger bara tur att jag näsdukar med mig, vi skrattade så att tårarna rann. Jag kan rekommendera ALLA (som har lite humor) att se dessa underbart roliga föreställningar.”
– Mia, besökare våren 2012

”Tyckte det var SKITBRA rent ut sagt! Hur kul som helst!! Otroligt begåvade skådisar måste jag säga! Imponerande, för det måste vara väldigt krävande att klara av det där. Gillade det rappa tempot och alla oväntade händelser och utvecklingar. Härligt crescendo i spelet som nådde kulmen i andra akten. Härligt!”
– Denise, besökare våren 2012