IMPROKOLLO På BRäNNö – för vuxna – 11-14 juli!

Det här är kursen för dig som vill göra något alldeles extra i sommar. För tredje året i rad erbjuder vi dig en fullständig improvisationsupplevelse kombinerad med sol, fest, salta bad och en doft av kaprifol!

På denna bilfria lilla pärla i Göteborgs södra skärgård har vi vuxenkollo. Vi kommer bo, sova, laga mat, äta och impra tillsammans under vistelsen. Vi har hyrt hela Sjöscoutanläggningen, vi kommer vara ensamma där och har dessutom tillgång till privat badbrygga.

Impro och boende ingår alltså i priset – ta med dig kudde, täcke, lakan och handduk. Självkostnad för resa och mat tillkommer. Hoppa in i ett matlag, laga själv eller besök någon av de matställen som ön erbjuder. Det finns livsmedelsaffär, värdshus och varvscafé på ön.

Så kom och improvisera i en helt unik och ostörd västkustmiljö tillsammans med gamla och nya improvänner. Impronivån anpassas efter gruppens sammansättning, så både nyfikna och gamla improrävar är lika välkomna.

Workshopledare i år är:
Håkan Johnsson – improvisatör, dramatiker och manusförfattare – Vi undersöker hur vi kan använda redskap från skriven dramatik och komik för att förbättra våra improvisationer. Var börjar historien? Vad berättar vi? Vad säger vi och vad säger vi inte? Hur berättar vi vår historia?

Olof Tyche – improvisatör, kursledare och logoped – Vi arbetar med röst och rörelse. Vi ska hitta gömda karaktärer och utmana varandra med statusövningar. Därefter fördjupar vi oss i storytelling för kortare och längre scener.

Lotti Lundblad – teaterchef, improvisatör och kursledare på improvisation & Co – Hitta din inre tant oavsett kön och ålder! Vi frossar i relationer, undertryckta känslor, bittert skvaller och bitsk humor. Med en martyrisk suck kan man överrösta vem som helst. Rätt skall vara rätt!

Max antal deltagare: 35 (18 år minimiålder)

Kolloledare: Lotti Lundblad.

Improkollo på Brännö 11-14 juli

OBS!!!

JUST NU HAR VI LITE PROBLEM MED BOKNINGEN. KOMPLETTERA BOKNING AV KURS PÅ DENNA SIDA MED ETT MAIL TILL [email protected]!

TUSEN TACK FÖR BESVÄRET OCH VI HOPPAS ATT PROBLEMET SKA VARA AVHJÄLPT INOM KORT!

2,600kr Boka din plats

Obs! Anmälan är bindande. För återbetalning av kursavgift krävs avbokning senast två veckor innan kursstart.
Biljett Pris Boka
SOMMARKOLLA På BRäNNö 11/7-14/7 2,600kr
Boka